Mer av allt är vårt flaggskepp som är metern längre än våra övriga modeller, Nordic Expedition är en modell som ger svängrum även för den som reser mycket med sin husbil eller för den större familjen. Men även för paret som unnar sig det lilla extra.
 
AL-KO chassierna är skräddarsydda för varje Nordic husbilsmodell. De är anpassade till den bil som Nordic vill bygga och inte tvärtom. Husbilen utgår alltså från huset och inte från bilen.
 
Nordic Expedition LBT
 

De fyra årstiderna

Vår

Nordic husbilar är byggda för att klara många mil på vägen, så varför inte möta våren i Prag?

Höst

Höstmånaderna ger oss vackra färger och avkopplande natur, som gjort för en Nordic husbil.

Sommar

Inget slår den svenska sommaren. I en Nordic husbil blir den om möjligt ännu bättre.

Vinter

Snöstormar och isande vindar. Bring it on! I en Nordic Husbil kommer du älska vintern.

 

 

 

Vintervarmt & sommarsvalt

Materialet är Styrofoam som är både vintervarmt och sommarsvalt. Kjolpaketet samt sidostolpar och bakramper är i armerad plast. Dörrar, fönster och bakluckor är anpassade för att ge största möjliga trygghet och säkerhet.

integrerad
Mer av allt är vårt flaggskepp som är metern längre än våra övriga modeller, Nordic Expedition är en modell som ger svängrum även för den som reser mycket med sin husbil eller för den större familjen. Men även för paret som unnar sig det lilla extra.
 
Ditt val
fiat

 

 

 

Varma fötter

Golvvärmen är integrerad med konvektorsystemet som drivs både med gasol och elpatron, vilket ger en jämn komfortabel värme i alla väder under alla årstider. Vattenburen golvvärme ger kalla fötter skönt underlag.

Expedition är utrustad med ett praktiskt vinkelkök och ett kylskåp ergonomiskt placerat i midjehöjd. Backskåp med fack och rymlig garderob är ytterligare några exempel på bra lösningar. Dessutom finns ugn monterad för att smidigt laga kulinariska läckerheter.
 
Modellen har en stor toalett med underbart rymligt duschutrymme, för din bekvämlighet är det självklart golvvärme och handdukstork på toaletten.
 
Här finns en rymlig vinkelsoffa och en längsgående soffa med ett väl tilltaget bord för att man ska kunna bjuda in flera gäster. TV:n är praktiskt placerad vid långsoffan för att alla ska kunna avnjuta en mysig kväll.
 
Ni väljer om ni vill sova tillsammans i den rymliga Queenbädden eller i separata långbäddar, välj mellan låga eller höga sängar.
 
Ditt val
fiat
 
Långbädd

 

 

Chassi

Hos oss väljer du vilken bil du föredrar - Fiat eller Mercedes.
Fiat är framhjulsdriven och finns med alternativet Al-ko-chassi.
Mercedes är bakhjulsdriven och finns med alternativet Al-ko-chassi.

Kaross

Kaross
Du kan välja vilken kaross du vill ha. Halvintegrerad ger en lägre och mer strömlinjeformad bil, medan alkovmodellen ger fler bäddar.

Kök

Även köket går att byggas efter dina önskemål. Antingen väljer du en stor kyl/frys eller så väljer du att prioritera en stor arbetsyta.

AL-KO

Skriv ut E-post